top of page

Våre fasiliteter!

Hovedsal

Hovedsal - konferanser.

Vi har byens flotteste lokale med inntil 500 sitteplasser. Til tross for stor kapasitet oppleves det som et intimt lokale med god kontakt mellom scene og hele publikum. Til seminar og konferanser fungerer det veldig godt om det er 40 eller 400 personer. Du kan velge mellom 1 eller 2 lerret på 3 meter, ett på 5 m eller alle tre. Møtesalen har et topp moderne lydanlegg, enten det er til tale, en enkel sang med flygel, eller fullt band. Det er selvfølgelig også teleslynge her. Lysriggen bidrar til et stemningsfullt lokale.  Fastmonterte kamera med utstyr gir mulighet for streaming og eller bilde av foreleser på lerret. For tolking har vi et lukket rom med vindu mot scenen som brukes sammen med vårt simultantolkeutstyr. Høyden på scenen gjør at du får god kontakt med publikum, og det er løfteplattform her slik at alle kan komme seg opp.

Kafé

Kafé

Her vil det meste av bespisning foregå. Kafeen kan slåes sammen med VIP-sal og vi kan da dekke på for opptil ca 220 personer. Rommet har lyd og bildemuligheter. Høyttalere er spredt i taket og gir jevn lyd over hele lokalet. Her har vi også teleslynge. Om det er frokostmøte, fagdag, seminar, minnestund osv., lokalet er like godt egnet. Vi tilpasser møblering til ditt arrangement.

SALT s-5256.jpg
SALT s-5296.jpg

VIP-sal

Er et rom for mindre sammenkomster eller sammenkomster med servering, f.eks. minnegudstjeneste. Lokalet har både mikrofoner, teleslynge og skjerm med HDMI-tilkobling. Rommet kan kombineres med kafeen.

VIP Rom

VIP rom (backstage)

Dette er utstyrt med minikjøkken, sofagruppe og TV-skjerm. Her kan artist/foredragsholder slappe av og forberede seg. Hit kan artisten komme direkte med bil til egen inngang, slappe av/ordne seg og komme rett på scenen uten å først komme i direkte kontakt med publikum. Rommet har også tilgang til garderobe med dusj, og HCWC.

SALT s-5311.jpg

Mingle

Et rom for mingling, avslapning, aktivitet eller seminar. Her er biljard, airhockey og sofaer. Mikrofon, høyttalere og teleslynge (Phonak Roger). Lerret med prosjektor, Tilkobling med blåtann eller HDMI. Rommet kan slåes sammen med Den lille scene

Konferanserom

Konferanserom

Vi har også et lite møterom for 10 - 12 personer med videokamera og touchskjerm med nettleser, og et lite minikjøkken.

Lille sene

Den lille scene

For mindre samlinger er dette et godt alternativ. Her er det plass til ca 40 personer i kinooppsett. Her har vi 75ʺ skjerm og tilkobling med HDMI. Rommet har eget PA-anlegg. Det er også separat teleslynge (Phonak Roger) her. Langveggen mot Mingle kan åpnes opp og lyd/bilde kan samkjøres.

Alle kjønn toalett

Toalettfasiliteter

Vi har lagt vekt på universell utforming, og vårt HCWC har både vask og WC med høydejustering. 

Alle toalettene er egne lukkede rom.

Tilpasning av høreapparat

Teleslynge

Vi har lagt vekt på universell utforming, og er godt utstyrt med teleslynge.

Storsal og Kafe har konvensjonell teleslynge.

Den lille scene og Mingle har Phonak Roger.

Lyd og bilde


Hovedsal
Et lydanlegg med god og tydelig lyd enten det er sang, band eller tale. Alcons høyttalere, line-array med 9 stk diskant og 2stk mellomtone på hver side, og 4 bass under scenen. Allen & Heath SQ7 mikser, 48 kanaler. 7 brønner i scene for skjult kabling. Flygel med Helpinstill piano pickup. Det er også teleslynge tilkoblet.

Du kan velge mellom høyre eller venstre lerret på 3 meter, midten på 5 meter, ett, to eller alle tre. Det er også skjerm på gallerifront slik at man fra scenen ser det man viser uten å måtte snu seg.

Den lille scene

For enkle samlinger kan den ferdigmonterte mikrofonen og bildetilkobling brukes. QSC høyttalere og det er teleslynge av typen Phonak Roger. For litt mer instrumentering har vi en liten mikser som kobles til.

Skjerm er 75" montert i hjørnet og kan vris i riktig retning tilpasset stoloppsett.

Andre rom

AMX multimediasystem er montert i de fleste rom der lyd og bilde enkelt kan overføres til andre rom. Tilkobling med HDMI i alle rom. To og to rom er naturlig koblet sammen (Kafe og Vip-sal, Den lille scene og Mingle/Active).

Overnatting

Ved overnatting er vår nabo Kviltorp Camping et godt alternativ. De har topp kvalitet med hotellstandard, i hytter, leiligheter og sjøhus. Der kan man lage frokost selv, eller få den servert hos oss.

bottom of page